Toimitusehdot

Toimitusaika

Toimitamme tilaukset postiin yleensä viikon kuluessa tilauksesta. Pyrimme ilmoittamaan, jos toimitusaika on pitempi kuin edellä mainittu.

Asiakkailla on 14 pv palautusoikeus, joka lasketaan tuotteen vastaanottamisesta.

Palautukset

Palautusoikeus koskee vain avaattomia ja käyttämättömiä tuotteita. Tuotteen ja pakkauksen tulee olla myyntikuntoinen.

Asiakaspalautuksessa emme palauta postikuluja.

Voimapuoti ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja ellei palautuksesta ole sovittu voimapuodin kanssa erikseen.

Postikulut

8 ‚ā¨ on vakituinen postimaksu

Yli 15 kg painavien tilausten postimaksu määräytyy painon mukaan

Postiennakko

Postiennakossa tilaukseen lisätään 2e käsittelykuluja postiennakkomaksun ja lunastamattomien tilausten vuoksi. Suosittelemme käyttämään verkkomaksuja (Verkkopankit, luottokortit ja paypal).

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Osuuspankki, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

Maksut Luottokunnan kautta

Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, Voimapuoti toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Voimapuoti vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Suomen Verkkomaksut Oy:lle.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7 Ylist√∂nm√§entie 26 40500 JYV√ĄSKYL√Ą Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.