SKIP NUTRITION

Skip AB on täysin ruotsalainen yritys, jolla on kehitystä ja valmistusta Ruotsissa. Skip AB on vuodesta 1971 lähtien valmistanut ja kehittänyt laadukkaita ravitsemuksellisia lisä- ja urheiluravinteita huippu-urheilijoille, harrastajille ja terveytensä kanssa painiville.

Skipin tuotteet valmistetaan Ruotsissa ja laatua valvotaan säännöllisesti. Tuotteista 1/3 on täysin uniikkeja tuotteita. Ja tuotteet siis korkealaatuisinta tasoa.

Lukemattomat urheilijat NHL:stä, Euroopan ammattijalkapallokentiltä, ammattisotilaisiin, sairaaloihin, apteekkeihin ja monien eri lajien huiput ovat menestyksekkäästi käyttäneet Skipin tuotteita. Skip tuotesarja onkin Euroopan vanhin urheiluravinnesarja. Ja laatuluokitukseltaan korkealaatuisin. Jota todistaa monet analyysit, joita on tehty Ruotsissa.

Skipiltä kysytään usein, miten he voivat edelleen olla yksi kaikkein halutuimmista ravintolisistä markkinoilla kaikkien näiden vuosien jälkeen. Vastaus on heidän vahva usko jatkuvaan tuotekehityksen tulokseen. Tutkimus- ja kehitystyöhön liittyvä panostus on yksi peruspilareista, joka on ollut mukana yhtiön perustamisesta asti. Tärkeää on, että tuotteet toimivat todellisessa maailmassa eivätkä vain laboratorioympäristössä.

Taustalla on luontaistieteen tohtoreita, ruotsalaisia ja norjalaisia tiedemiehiä, Karoliinisen Instituutin professoreita ja ravintovalmennuksen sekä treenivalmennuksen asiantuntijoita. Tästä johtuen maailman kaksi kovinta kestävyysurheilujoukkuetta on Skipin tallissa.

Skip on yksi myydyimpiä tuotteita Ruotsissa Luontaistuote-ketjuissa ja ulkomailla jopa apteekeissa ja valtion sairaaloissa. Skipiltä löytyy niin urheiluun proteiinivalmisteet, palautusjuomat, tankkausjuomat, urheilujuomat sekä erikoisvalmisteet. Terveystuotteina on monivitamiinit, yksittäiset vitamiinit, kivennäisvalmisteet, entsyymivalmisteet sekä erikoisvalmisteet.